Најновије

Руски дипломата: Ово је брука и срамота за Немачку

Снимак разговора високих немачких војних званичника који разговарају о припремама за напад на Кримски мост је срамота за Берлин, написао је заменик сталног представника Руске Федерације при УН Дмитриј Пољански на друштвеној мрежи Икс.

"Ово је потпуна срамота и брука за Немачку, која је открила своје нове стране: преварантску, подлу, агресивну, реваншистичку и русофобичну. Ово више није иста земља са којом смо потписали пријатељске у споразуме 1990-их и 2000-их година", навео је Пољански.

„Аналогија са 1930-им је неизбежна“, додао је он.

Раније, главна уредница медијске групе „Русија севодња“ и телевизијског канала РТ Маргарита Симоњан објавила је 40-минутни аудио-снимак разговора високо рангираних официра немачког Бундесвера који разматрају „како да бомбардују Кримски мост“.

Судећи према том запису, у разговору учествују четворица официра, међу којима је и шеф Одељења за операције и обуку Војно-ваздухопловних снага.

Официри, поред осталог, разматрају како да испоруче ракете „таурус“ и како да обуче украјинске војнике да испале те ракете на Кримски мост, тако да Немци не пређу „црвену линију“ и да не постану очигледни учесници сукоба у Украјини.

Шта су Руси запленили у Авдејевки: Америчка техника из Вијетнамског рата и британско оружје

Извор: Спутник.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА