Најновије

"Дејана Златановића желе да држе у затвору све док не имплементирају договор из Охрида!" (ВИДЕО)

Предраг Златановић, брат ухапшеног новинара Дејана Златановића, страхује да би његов брат могао да остане у затвору и до шест месеци док режим не спроведе договор из Охрида који по њему представља признање независности тзв. Косова.

Он је у интервјуу за Правду и Хелм Каст објаснио да су у оптужници Дејану Златановићу стављене речи које је изрекао на скупу 15. фебруара, као и у преносу на Јутјуб каналу Србин.инфа 12. фебруара, а да нема никаквих других радњи, оружја и завера о којима су писали Информер и други режимски медији након хапшења. Златановић, као и Дамјан Кнежевић који је ухапшен истог дана, су ухапшени искључиво због изјава датих на тему издаје Косова и Метохије.

Предраг Златановић каже да суђење двојици ухапшених почиње 20. априла и сматра да је хапшење његовог брата у јавности припремано дужи низ година.

Он сматра да је режим ухапсио Дејана Златановића како у данима издаје не би могао да кзвештава са улице и да на свом Јутјуб каналу угости релевантне госте који би народу објаснили шта је Вучић урадио. Он најављује да ће следеће недеље бити покренута нова акција за пуштање на слободу Дејана Златановића, али и за престанак прогона свих новинара у Србији.

УКРАЈИНА НАПАДА ПРИДЊЕСТРОВЉЕ?! Лавров нема дилему: Бранићемо 250.000 Руса

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА