Најновије

За све љубитеље трилера стигао је „Заплет“

Ново из Вулкана.

Фото: Вулкан

Пропали писац, сјајна прича коју је смислио неко други и заплет за који би сваки писац продао душу. Уроните у "Заплет", изузетно узбудљив трилер америчке списатељице Џин Ханф Корелиц.

Еван Паркер је млад, згодан, паметан, али и арогантан. Од свих студената који похађају његов трећеразредни курс креативног писања, Паркер највише иде на живце професору Џејкобу Финчу Бонеру. Можда због тога што је Џејк тек неуспешни писац, а Еван има читав живот и све снове пред собом. Ипак, када му Еван представи своју идеју за роман, блага нетрпељивост претвара се у чисту завист: Еванова идеја је једноставно феноменална. Практично бестселер у најави.


Неколико година касније, међутим, нико и даље није чуо за Евана Паркера, а Џејк открива нешто сасвим неочекивано: Еван више није жив. Она величанствена идеја никада није преточена у роман.

И тако ће Џејк урадити оно што би сваки писац урадио са добром идејом: искористиће је. Убрзо, некада пропали писац постаје аутор бестселера, нешто о чему је одувек маштао. Али све има своју цену, и када Џејк добије поруку од само три речи: Ти си лопов, јасно је да ће та цена бити изузетно висока.

„Један од најбољих романа о писцима и писању. Изванредно!“ – Стивен Кинг

Џин Ханф Корелиц рођена је у Њујорку. Похађала је Дартмунд колеџ и Кембриџ. Оснивач је сервиса Бооктхеwритер, који повезује писце и читалачке групе.

Заплет је доступан на сајту и у књижарама Вулкан широм Србије.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА