Најновије

Владимир Димитријевић: Морамо бити спремни за следећи удар глобалиста који долази (ВИДЕО)

Нови гост Васељенске ТВ био је Проф др Владимир Димитријевић. Према његовим речима све, глобална диктатура, измишљена пандемија, енергетске кризе па и измене Устава, воде ка једној новој тоталитарности. Ипак свет је провалио превару и зато нам светски моћници спремају нову кризу.

Говорећи о резултатима референдума као један од угледних јавних личности који су позивали Србију да заокруже не уставним променама, проф. др Владимир Димитријевић  изјавио је да је сигуран је референдум покраден. Он је додао да је кључна ствар која се тиче уставних промена чињеница, да судство не само да неће бити независно, већ ће бити апсолутно зависно од страних налогодаваца, управо оних који су и диктирали писање уставних промена.

На питање водитељке да ли ће ове промене утицати на слободу говора, будући да је проф Димитријевић већ имао проблема конкретно са чланцима о штетности наметања ЛГБТ идеологије он каже да ће тек сада покушати да свим слободномислећим људима зачепе уста. Навео је пример проф Драгољуба Петровића који је због једног текста провео у затвору три месеца због вербалног деликта и додао да између комунистичког режима и овог данас нема никакве разлике.

„То значи да је тоталитаризам само променио реторику, да су то исти. Kомунисти и ови што су сад уредују у НВО, то су исти људи, истог тоталитарног духа. Ако се судски систем преда њима, јасно је да ће људи који имају супротне ставове бити изложени прогону и ту немамо разлога да се заваравамо.“

Димитријевић је додао да је наш али и руски положај данас најсличнији оном с почетка 1941. године када смо са свих страна били окружени земљама Трећег рајха, док је то данас НАТО.

Димитријевић каже да признаје да није могао да верује да ће се овом брзином издешавати све ово данас, коронакратију, присилне вакцине и логоре.

Међутим, он такође додаје да су светски моћници на некој врсти раскрснице и да гледају који следећи корак да направе, да ли ће то бити глобални прекид у интернету или намерно изазвана глад, јер њихов крајњи циљ јесте златна милијарда.

О ономе што нас чека, шта је Фаучи финансирао у Вухану, улози СПЦ, плановима глобалиста али и припремама које сами треба да начинимо како бисмо били спремни за следећи удар, погледајте у целој емисији.

Аутор и водитељ eмисије је Весна Веизовић.

Извор: Васељенска

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА