Најновије

ОСВАНУЛА ОСМАТРАЧНИЦА НА ЈАРИЊУ: Спремају се за 1. септембар

Како се ближи 1. септембар, за када су власти у Приштини најавили да почиње примена одлуке о суспензији српских докумената и регистарских таблица, тако Албанци свакодневно припремају терен за насилно спровођење ове мере која од Косова може да направи буре барута, пишу Вечерње новости.

Росу (Фото: Јутјуб)

Свега три дана пошто су "Новости" објавиле да се Куртијеви специјалци убрзано обучавају за разбијање барикада и употребу тешких митраљеза, данас рано ујутру, како преносе наши извори, Косовска полиција формирала је осматрачницу код телекомуникационог репетитора изнад административног прелаза Јариње.

Истовремено, Косовска полиција почела је да укопава у земљу цистерне за нафту, у циљу спречавања оштећења и експлозије.

Очигледно је да ово све указује на то да се Приштина спрема за удар на север Косова и да се неће либити да употреби силу ако Срби не прихвате документа лажне државе.

Информације да КП поставља осматрачнице близу административних пунктова само потврђује сазнања "Новости" да Куртијеви специјалци увелико извиђају терен и бирају најподесније коте за напад.

Наше службе дошле су до сазнања да Албанци желе да инсталирају и снајперска гнезда, а мета би им били виђени локални Срби и функционери Српске листе. Председник Александар Вучић у петак је открио да Београд зна имена шесторица наших људи чију ликвидацију спрема Куртијева власт.

О експлозији у Крушику прочитајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА