Најновије

У СЕВЕРНОЈ МИТРОВИЦИ ПРЕТУЧЕНА СРПКИЊА: 2 мушкарца је везала и тражила новац (ФОТО)

У ноћи између четвртка и петка двојица за сада непознатих нападача упали су у кућу старице Божане Р. (84) у Северној Митровици, коју су мучили и претукли тражећи од ње новац.

Фото: pixabay.com

Претучена старица је пребачена у болницу и тренутно се налази на одељењу интензивне неге КБЦ Косовска Митровица.

Њен братанац Милан Радомировић, каже за Косово онлајн да је још у шоку због оног што се догодило и да не може да верује да је неко спреман да тако претуче беспомоћну старицу.

"Она воли да гледа спорт, каже да се кад се завршила утакмица (кошарка Србија-Грчка), спремала да иде да спава, када су почели да лупају на врата. Почели су да вичу, отварај да не разбијемо, да те не убијемо. Рекла ми је да је кренула да зове брата који је две куће испод ње, они су гурнули врата, која су доста стара, ушли унутра, везали је и почели да је малтретирају. Претукли су је, тражили јој паре, она је имала неке станаре годину дана што их је општина послала. Они су то вероватно чули, мислили су да је она те паре добила на руке, али она их је добила преко банковног рачуна, и дан данас су паре у банци", каже Милан.

Додаје да су нападачи "између себе комуницирали на албанском, као и да је велика вероватноћа и да су Роми, који су се распитивали за издавање станова".

"Не можеш да ухватиш да ли су Албанци, али на том њиховом језику су комуницирали између себе, и везали и тражили су паре, све су живо преврнули, једну жену од 85 година су изударали. То не могу да верујем", каже Милан.

Извор: Курир/Косово онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА