Најновије

Спектакуларна премијера филма "ТОП ГАН МАВЕРИК" одушевила прве гледаоце

"ТОП ГАН МАВЕРИК" од овог викенда је на редовном репертоару биоскопа

Фото: Промо

У препуној сали биоскопа Синеплекс Галерија Београд, недавно је одржана свечана премијера филма "TТОП ГАН МАВЕРИК".

Атмосфера пред почетак пројекције била је несвакидашња! Присутни су са задовољством размењивали своја искуства и емоције које су их везивале за први филм, фотографисали се у веродостојној, за ову прилику направљеној реплици кокпита авиона Ф18 којим Том Круз пилотира у филму! Велики број фанова филма из 1986. године, јавних личности и представника медија са нестрпљењем је бројало секунде до првих кадрова једног од најочекиванијих филмова свих времена! Узбуђење и радост одисали су биоскопом, а почетак премијерне пројекције дочекан је громогласним аплаузом!

Публику је поздравио спортски коментатор Срђан Ерцег а Универсал мусиц је најсрећнијим гледаоцима у сали поклонио саундтрек са музиком из филма "ТОП ГАН МАВЕРИК". 

У биоскопској дворани могли су се чути покличи и одушевљење јединственим Томом Крузом који је на Филмском фестивалу у Кану добио Златну палму за животно дело, а посебне емоције освојиле су публику када су се на великом платну, заједно у кадру појавили легендарни Маверик и Ајсмен!

На крају пројекције могли су се чути коментари да Београд и Србија одавно нису имали овако спектакуларан филмски догађај, као и да је ово тек прва у низу пројекција филма "ТОП ГАН МАВЕРИК" који ће бројни обожаваоци гледати. Ово је филм после кога се свако осећа добро а осећај који са собом носи оправдава жељу да се доживи и више пута на великом платну.

Након више од 30 година служења у морнарици, као један од најбољих пилота, Пит „Маверик” Мичел (Том Круз) је тамо где и треба да буде. Не преза да пробије баријере као храбар тест пилот и избегава да прихвати унапређење које би га заувек спустило на земљу. Када је почео да подучава вод младих пилота који су на обуци за специјалне мисије, какве ниједан живи пилот никада још није видео, Маверик среће поручника Бредлија Бредшоа чији је надимак „Рустер”, сина Мавериковог покојног пријатеља и официра за пресретање радара поручника Ника Бредшоа, званог „Гус”.

Суочавајући се са неизвесном будућношћу и са духовима прошлости, Маверик се упушта у борбу са својим највећим страхом, што ће кулминирати мисијом која захтева велику жртву свих који буду изабрани да у њу полете.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА