Најновије

”ПРЕЛЕТАЧ” СТАНИЋ: Трансфер Шапића у СНС значи да су одлучили да доведу најбоље играче

Самостални одборник Вук Станић, изабран на листи коалиције НАДА као члан ПОКС-а, који се од ове коалиције одвојио због чега је ПОКС затражио да врати одборнички мандат, рекао је да ће подржати избор Шапића за градоначелника јер је он своје способности демонстрирао вођењем општине Нови Београд.

Фото: Јутјуб

– Гласаћу за Шапића јер познајем његов рад – Нови Београд је општина која најбоље функционише у овом граду. Шапић је дошао на чело Новог Београда у време када је био члан Демократске странке и одлично је водио ову општину, рекао је Станић на седници Скупштине Београда.

Он је нагласио да Шапићу не треба „прикачити“ све лоше што се везује за Демократску странку, јер је он био светли пример из те странке, али да не треба замерати ни што је „прешао“ у СНС.

– Његов трансфер у СНС само значи да су они одлучили да доведу најбоље играче, то не можемо да замеримо, навео је Станић.

Захваљујући присуству Вука Станића, али и његових бивших страначких колега из коалиције НАДА, на данашњој седници, Скупштина Београда има кворум за одлучивање о избору новог градоначелника.

извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА