Најновије

БОЉЕ МУ ЈЕ ДА ЋУТИ: Дијана одговорила Стефановићу на наводе о љубавним везама (ВИДЕО)

Препуцавање преко медија између Дијане Хркаловић и министра Небојше Стефановића не јењава, а данас је бивша државна секретарка МУП, током гостовања на ТВ Хаппy, наставила да износи низ оптужби на рачун свог некадашњег шефа. Између осталог, дотакла се и његовог јучерашњег обраћања у којем је рекао да је она била на одмору у Израелу са припадником кавачког клана, и том приликом му поручила да ће њега да заболи глава ако крене да прича о својим љубавним везама.

Фото: Јутјуб

Говорећи о Дијани Хркаловић и оптужбама које је изнела, Стефановић каже да је скоро све што је рекла у свом телевизијском обраћању лаж. Делимична истина је, како је казао, да је била на одмору у Израелу, а Стефановић додаје да је сакрила да јој се на том одмору придружио близак пријатељ, члан кавачког клана и навијач Партизана са Карабурме.

Хркаловић није остала имуна на тврдње свог бившег шефа, те је више пута, током данашњег гостовања поновила како би министар први требало да се забрине ако почне да прича о својим љубавним везама.

"Ако ће господин да измишља глупости о мојим љубавним везама уместо да прича о прислушкивању председника боље би му било да ћути. Јер ако ја кренем да причам о мојим правим љубавним везама, њему првом неће бити добро", изјавила је Хркаловић, али није јасно на шта је тачно алудирала.

Бившу државну секретарку МУП медији су годинама уназад повезивали са истакнутим функционерима и припадницима МУП, као и да је била са њима у љубавним везама. Режимски медији су након њеног хапшења објављивали њене приватне фотографије у доњем вешу, које је наводно слала министру, а управо због њих и наложила убиство адвоката Мише Огњановића,

Ипак, Хркаловићева се одлучила да се обрати управо тим медијима и започне своју медијску туру како би се одбранила од свих оптужби.

Није јасно због чега је бивша државна секретарка МУП истакла како ће управо министра заболети глава ако крене да прича о својим љубавним везама, а може се схватити као и да алудира управо на њихову љубавну везу.

Хркаловићевој се тренутно суди због кривичног дела трговина утицајем. Подсетимо, Дијана Хркаловић током викенда је у интервјуу за портал "Објектив" истакла да је Небојша Стефановић штитио групу Вељка Беливука, те да се она налази на оптуженичкој клупи налази због наређења која је добијала од министра. Она је такође истакла како је Стефановић "намонтирао" Јовањицу, као и да је прислушкивао председника Александра Вучића.

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА