Најновије

ВУЈОШЕВИЋ: Александар Вучић је избор страних сила

Бивши кошаркашки тренер Партизана Душко Вујошевић изјавио је данас да је председник Србије Александар Вучић „избор страних сила, због тога што је веома послушан када је реч о кључним проблемима, а истовремено контролише ‘патриоте’, људе који би демонстрирали да неко други склапа много скромније споразуме око Косова“.

Фото: Јутјуб

Вујошевић, који је на локалним изборима 3. априла био носилац изборне листе коалиције „Борис Тадић – Ајмо људи“ за ванредне београдске изборе, изјавио је за нови НИН да „држава склапа веома опасне пактове са вођама навијача, и употребљава их као параполиције, да пале амбасаде, да излазе или не излазе на демонстрације, да обезбеђују инаугурације“.

„Насиље се гаји, од мурала ратним злочинцима па надаље. Свако ко има потребу да викне да је Косово део Србије, треба то да уради у Приштини. Зашто би то радио у Београду? И то се чини макар уз сагласност власти, ако не и по њеној жељи. Вучић је вођама Звездиних навијача дао легалне, веома уносне послове, а вођама Партизанових манипулативно дозволио да чине злочине“, рекао је Вујошевић.

На питање да ли сматра да ће бити нових избора у Београду, Вујошевић је рекао да би „сугерисао опозицији да није моменат за нове изборе, јер је много људи разочарано“.

Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА