Најновије

Килави Вучић не може да отвори флашицу с водом, мучио се, па одустао (ВИДЕО)

Председнику Србије Александру Вучићу нимало није лако у последње време. Нагомилани проблеми, лоша ситуација "економског тигра", сукоб са западним партнерима и притисак у вези са решавањем питања Косова и Метохије прилично утичу на свакодневни живот нашег председника, али и на његове моторичке способности.

Фото: Принтскрин

Немачко-француски предлог у вези решавања питања Косова и Метохије је толико неповољан по нашу земљу да готово свакоме задрхти рука при самој помисли да се тако нешто потпише.

Рука је задрхтала и председнику Александру Вучићу који се прилично намучио и то са, веровали или не – флашом!

„Није Србија та која је уцењена, већ Вучић“

На друштвеним мрежама се шири видео снимак са конференције за медије нашег председника, а док је новинарка постављала питање у вези са предложеним споразумом решавања питања КиМ, Вучић је покушао да отвори флашицу са водом, али флашица је на крају извојевала победу.

Сам Вучић је остао зачуђен отпором флаше, па је брзо одустао. Као да му космос говори да је отпор према њему неизбежан. Зли језици би рекли да председник нема снаге да отвори флашу, али сви они који су упознати са свакодневним стресом који подноси, знају да је у питању само тренутна немоћ, услед умора и тескобе којим је изложен.

Украјинске снаге претрпеле велике губитке у неуспешном контранападу

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА