Најновије

Истополне заједнице - Ово морамо спречити! Да ли Срби имају снаге за улицу (ВИДЕО)

Иницијатива власти у Србији за усвајање Закона о истополним заједницама је зло које се надвило над Србијом. О штетност овог закона, крајњи циљеви власти и ЛГБТ идеолога и могућности да се усвајање тог закона спречи у уживо програму Хелм Каста говорили су уредник Правде Игор Маринковић и председник Образа Младен Обрадовић. Такође гледаоци су могли да чују став адвоката Бранка Павловића и новинара Теше Тешановића.

Илустрација (Фото: Твитер видео)

- Крајњи циљ је потпуно разарање нормалних православних породица, одузимање њихове деце и предаја деце онима који живе у изопаченим породицама – рекао је Обрадовић објашњавајући ширу акцију коју спроводи власт и ЛГБТ идеолози.

Обрадовић верује да би нацрт овог закона могао да буде повод за покретање побуна против власти на исти начин као што је то тзв. Закон о верским слободама био у Црној Гори. 

Адвокат Бранко Павловић каже да би требали да се организујемо као грађани озбиљнији и формализујемо свој отпор овом предлогу закона.

- Евентуалним усвајањем овог закона навикаваш становништво да закони могу бити против уставни… Навикаваш да је онда и твоја држава ништа. Ако је Устав ништа, шта су онда наше институције, шта је онда наша држава. То је једна субверзивна активност – рекао је Павловић.

Новинар Теша Тешановић такође се противи овом закону али није оптимиста по питању исхода. Тешановић сумња да у народу има довољно воље и снаге да се на улици супротстави намерама власти.

Погледајте какве би погубне последице имало усвајање Закона о истополним заједницама по српско друштво:

Извор: Правда 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА