Најновије

СНС батинаш ухапшен са 15 килограма марихуане

Активиста Српске напредне странке (СНС) у Зрењанину Бојан Мирч, који је јавности постао познат након што је ломио транспаренте суграђанима који су протестовали због деценијама неисправне воде, ухапшен је јуче у овом граду. Према незваничним информацијама Нова.рс, Мирч је ухапшен због поседовања око 15 килограма марихуана.

- Ухапшени је иначе имао досије и пре овога, али то није сметало СНС да га прими у своје редове и да га чак и ухлебе у јавном предузећу којим управља иначе странка - каже извор.

Мирч је својевремено и сам био припадник полиције, одакле је отпуштен. Убрзо након тога постаје члан странке и добија посао у јавном предузећу Депонија, где добија позицију шефа. Мада је зрењанинској јавности познат и од раније због послова са наркотицима, Мирч је широј јавности постао познат прошлог августа, када је снимљен како напада демонстранте. 

Током концерта у центру града током манифестације Дани пива, неколико десетина активиста је дошло са транспарентима изражавајући незадовољство што овај град већ 18 година нема исправну воду за пиће.

Њима су у једно моменту прошла тројица мушкараца у цивилу и насилно им отели транспаренте које су затим ломили. Цео инцидент је снимљен, а убрзо је установљено да је предводник насилника управио био Бојан Мирч.

Извор: Nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА