Најновије

ОВО ЈЕ РУТА ПРОТЕСТА СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА: Огласили се организатори са поруком

Организатори протеста "Србија против насиља" саопштили су јуче да ће пето окупљање бити одржано у суботу 3. јуна са почетком у 18 часова.

Како је најављено, скуп почиње испред Скупштине Србије, а шетња ће се кретати Булеваром краља Александра, Београдском до Славије, кругом око фонтане на Славији, па у Краља Милана до Теразија, Тргом Николе Пашића, па кроз Пионирски парк до Председништва. Протест ће трајати до 21 часа.

Организатори су јуче најавили да ће сви грађани имати прилику да оставе поруку председнику и позвали да сви грађани понесу и по један цвет. Свако од грађана ће моћи да напише на картону поруку председнику, а на пет, шест пунктова око Председништва биће постављене књиге утисака у које ће грађани моћи да оставе те поруке.

Протест ће бити организован 3. јуна, тачно месец дана од тагедија у ОШ „Владислав Рибникар“, а на њему ће се окупљени сетити жртава и деце, али и свих других жртава у масакру у Младеновцу. Биће инсталирана велика бина испред Скупштине, а обратиће се жртве режима али и јавне личности које ће изаћи жаљење због трагедије. Једна од њих биће и глумица Светлана Бојковић.

ХАЈДЕ ДА ДИГНЕМО БРИТАНИЈУ У ВАЗДУХ, МОЖДА СЕ ВАШИНГТОН ОПАМЕТИ! Посланик Думе јавно запретио, сви остали запрепашћени у студију (ВИДЕО)

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА