Најновије

САУДИЈЦИ ИМАЈУ НОВО ИМЕ НА ЛИСТИ НЕПРИЈАТЕЉА: На граници пронашли нешто што их је разбеснело (ФОТО/ВИДЕО)

Саудијска Арабија је данас саопштила да ће забранити увоз воћа и поврћа из Либана, који окривљују за повећање у трговини дрогом, што ће га ставити на листу економских непријатеља.

Саудијска војска. (Фото: Јутјуб)

Либан је већ у дубокој финансијској кризи која представља највећу претњу стабилности од грађанског рата у периоду између 1975. и 1990. године, оцењује Ројтерс.

Либански министар пољопривреде је рекао да је потез Саудијске Арабије "велики губитак" и да је трогвина с том земљом на годишњем нивоу била 24 милиона долара.

- Либанске власти морају да уложе највеће могуће напоре да зауставе све операције које се тичу кријумчарења, како би спречиле штету недужним грађанима, пољопривредницима, индустријалцима и либанској економиј - навело је министарство спољних послова Либана.

Саудијска царина у граду Џеда је спречила покушај кријумчарења више од 5,3 милиона таблета "каптагона", врсте амфетамина, скривеног у пошиљци поморанжа из Либана, пренела је агенција СПА.

Телевизија Саудијске Арабије јавила је да су грчке власти, уз помоћ одељења за наркотике из Ријада, запленила 4,3 тона канабиса у пошиљци из Либана ка Словачкој.

Драматично писмо 20 француских генерала Макрону! Више о томе ОВДЕ.

Извор: 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА