Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) ДОСАД НЕВИЂЕНА БРУТАЛНОСТ: Слике мучења жртава Вељиног клана, смеју се док убијају!

Вечерас су у емисији "Хит Твит" приказане фотографије које су недавно показане породицама жртава криминалне групе Веље Невоље. Реч је о аутентичним фотографијама које су припадници ове групе слали једни другима.

Миљковић и Беливук (Фото: принтскрин)

Министар унутрашњих послова Александар Вулин и бивши оперативац Државне безбедности Божидар Спасић током гостовања у "Хит твиту" коментарисали су стравичне фотографије злочина Вељка Беливука и његовог клана које су приказане вечерас.

Ово су убице и олош какав не заслужује да никада изађе на слободу. Ово што сте видели, показано је породицама. Неки су повраћали, неки су одбијали да гледају, неки су говорили да то није истина... Ово што смо показали, трудили смо се да покажемо што мање. Нажалост, има много више. Све ово што видите, говори ко су ови људи. Иначе, ово су све навијачи Партизана. Сви поклани су навијачи Партизана. Знам шта ће сутра бити. У 'луксембуршким' медијима ће да се потегне прича како смо ово смели да пустимо. Свако ко буде покушао да од ових направе праведнике, нека погледају ове слике - каже Вулин.

Вулин је рекао и како се овакав ужас више никада неће поновити, као и да му је жао због трагедија породица жртава групе Веље Невоље. Истакао је и како нико није заслужио да свој живот заврши на овако суров начин.

Више никада ничија мајка неће морати да гледа ове слике. Боли ме што се то десило у овој земљи, али то се више никада неће десити. Јако ми је тешко и због трагедија ових породица. Нико није заслужио да овако заврши, ово се неће поновити. Будите сигурни! - додао је Вулин у наставку.

Спасић: Они се смеју док убијају

Спасић је истакао како су ово аутентичне фотографије које су чланови криминалне групе Веље Невоље делили између себе. Истиче и како су БИА и полиција Србије, по налогу председника Вучића, склонили убице са улица.

Ово је невиђена ексклузива! Ово је нешто што је полиција у Србији и БИА, по налогу председника Вучића, склонила са улице. Склонили су убице са улице! Погледајте, они се смеју док убијају човека! Ово је истина, ово се догодило у нашој земљи. Захваљујући нашој полицији, ми смо ово прекинули. Најважније је склонити убице са улице, сада јуримо оне који су около. Ово нико није снимио, ово су они снимили, ово су њихови аутентични снимци. Они се овим хвале између себе и не може да се објасни здравим разумом. Ово што је сада урађено, то никада наша полиција није урадила - рекао је Спасић.

Вулин: Утврђен је идентитет жртава

Утврђен је идентитет свих жртава. Ово неће пасти на СУД-у, овде је све јасно. Они позирају, погледајте осмех, они уживају, они хоће да покажу да се добро осећају због тога што раде. Нема разумевања за ове људе - прича Вулин.

Украјински граничнари нападнути на граници са Русијом, одузети им аутомати. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА