Најновије

Мандић позвао Демократе и опозицију на антивладине протесте

Председник Нове српске демократије (НСД) и један од лидера Демократског фронта (ДФ) Андрија Мандић поново је позвао све опозиционе снаге да заједно организују велике протесте као средство притиска на нову власт.

Андрија Мандић (Фото: Јутјуб)

Мандић је гостујући синоћ на подгоричкој Адриа тв рекао да је ДФ упутио јавни позив Демократама, али и свим странкама опозиције да заједнички организују демонстрације као средство притиска на актуелну власт.

Лидер Нове је става да је намера ДПС-а Мила Ђукановића да са коалицијом „Црно на бијело“ Дритана Абазовића уништи Социјалистичку народну партију (СНП).

Он је рекао да мањинска влада функционише као раштимовани оркестар, да нема легитимитет, због чега јој не предвиђа блиставу будућност.

Политички живот у Црној Гори се убрзава, истакао је Мандић и додао да се осећа слобода код људи запослених у јавној управи и предузећима након пада аутократског режима 30. августа 2020.

Та чињеница, каже Мандић, може учинити људе задовољним, као што и последња дешавања могу да забрињавају и вређају, јер се може рећи да је воља народа исказана на парламентарним изборима изневерена.

„Опасно је свако кокетирање са Демократском партијом социјалиста. Они су познати по томе да су све своје политичке партнере од Народне странке, преко Либералног савеза и осталих, односно све оне које су негде успели да ухвате у своју паукову мрежу, касније одбацили и те политичке организације више никад нису много значиле на политичкој сцени“, казао је Мандић, пренео је подгорички портал ЦдМ.

У Црној Гори је 28. априла изабрана нова мањинска влада, на челу са премијером Дританом Абазовићем, чиме је прекројена воља народа исказана на изборима у августу 2020. године.

Влада је изабрана уз подршку ДПС-а Мила Ђукановића.

Ко чува муџахедине у БиХ, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА