Најновије

"ПРЉАВИ" АМЕР ТУКАО СРБИНА: Несташни дечко НБА лиге умало теже повредио Јокића (ВИДЕО)

Кошаркаши Денвера победили су Голден Стејт на гостовању и тако дошли до прве победе у новој сезони НБА лиге - 128:123.

Никола Јокић је доминирао и био је најбољи на терену са првим трипл даблом у овој сезони - 26 поена, 12 скокова и 10 асистенција.

Кошаркаш Вориорса Дрејмонд Грин "тукао" је српског центра током целог меча, играо на ивици тежих фаулова како је и навикао, али је у завршним моментима претерао. До те мере да је скоро теже повредио Јокића, када му се бацио преко ноге, па су сви у Денверу претрнули од страха. 

Јокић је пао на паркету и имао болну гримасу. Грин је непромишљено, можда и намерно, пао преко Јокићеве ноге, а Србин је на крају чучнуо како би проверио да је све у реду. Убрзо је потапшао Грина по стомаку као да жели да покаже да му опрашта.

Подсећања ради, Дрејмонд Грин је пре НБА сезоне направио хаос у тиму када је нокаутирао Џордан Пула коме је читава једна половина лица била модра од ударца.

Био је накратко избачен из тима, али је враћен за почетак НБА сезоне. То је могло скупо да кошта Николу Јокића. Јесте Грин беспоштедни борац, али се служи свим дозвољеним и недозвољеним средствима, па и не чуди што га јавност види као најпрљавијег играча НБА данашњице.

Снимак уништене колоне украјинских тенкова погледајте ОВДЕ.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА