Најновије

ПРОКОЦКАНА ШАНСА ОРЛОВА: Нерешено са Камеруном

Фудбалске репрезентације Србије и Камеруна одиграле су данас без победника 3:3 (2:1) у мечу другог кола групе Г на Светском првенству у Катару.

Ирлови (Фото: ФСС)

Голове за Србију постигли су Страхиња Павловић у првом и Сергеј Милинковић Савић у трећем минуту судијске надокнаде првог полувремена, као и Александар Митровић у 53. минуту.

Стрелци за Камерун били су Жан-Шарл Кастељето у 29, Винсент Абубакар у 64. и Ерик Шупо-Мотинг у 66. минуту. Утакмица се игра на стадиону "Ел Џануб" у Ал Вакри.

Бразил и Швајцарска имају по три бода, а Камерун и Србија по један. Наша селекција ће у последњем колу у петак играти са Швајцарском.

Србија је боље ушла у меч, а Митровић је у 11. минуту погодио стативу. Наша селекција је наставила са добром игром, а Митровић је шест минута касније имао нову шансу. Он се нашао у изгледној ситуацији после грешке одбране Камеруна, али је његов ударац са око пет метара завршио поред гола противничког тима.

Камерун је прву шансу имао у 19. минуту. Пјер Кунде је добро шутирао, али је Вања Милинковић-Савић био добро постављен на голу. Афричка селекција је повела у 29. минуту. Фудбалери Камеруна извели су корнер на прву стативу, лопта је пребачена на другу стативу где је Кастељето убацио у мрежу. Камерун је после водећег гола имао више од игре, али је Србија у финишу првог полувремена стигла до преокрета головима Павловића и Сергеј Милинковић-Савића.

Србија је повела 3:1 у 53. минуту. Андрија Живковић је проиграо Митровића, који је затресао противничку мрежу. Камерун је потом заиграо ангажованије, а афричка селекција је за два минута стигла до изједначења. Абубакар је у 64. минуту постигао гол, које су судије прво поништиле, али је после реакције из ВАР собе погодак признат. Само два минута касније Шупо-Мотинг је изједначио на 3:3.

Извор: РТВ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА