Најновије

"ЗНАЧАЈНА ПОХВАЛА" ЗА МИЛОВ РЕЖИМ! Црна Гора и лажна држава цртају нове границе! Харадинај: били сте уз нас почевши од рата са Србијом!

„Црна Гора је након дуго времена промијенила смер. У последњем рату, неки од нас су код њих нашли уточиште. Сада су признали нашу независност“, поручио је Харадинај.

Мило Ђукановић (Фото: predsjednik. me)

Бивши такозвани премијер лажне државе Косово Рамуш Харадинај изјавио је да ће питање границе код Чакора решавати у договору са Црном Гором.

Председник партије „Алијанса за будућност Косова“ се састао са становницима Ругове код Пећи и разговарао о разграничењу са Црном Гором.

Харадинај је изјавио да је Црна Гора била коректна са (тзв.) Косовом „почевши од рата са Србијом“.

Коментаришући питање разграничења тзв. Косова и Црне Горе, Харадинај је изјавио да је било грешака, али да је о том питању разговарао са црногорским лидерима и да је веровао да ће у сарадњи са њима бити постигнут договор да се исправе грешке.

„Сада нам се догодило то са границом, као изненађење. Знамо да су историја и прошлост били тешки, желимо да ствари уредимо. Са Чакором је направљена грешка. Схватили су да није у реду и њихова два лидера се не противе да се то поправи“, рекао је Харадинај и истакао да „неће себи рећи да је нешто тешко, док не врати сваки камен Чакора“.

Шта је Макрон изјавио Дачићи поводом Косова, сазнајте ОВДЕ.

Извор: in4s. net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА