Најновије

МЕДОЈЕВИЋ ИЗНЕО ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ: Сумњам да је Дритан Абазовић лично доставио нарко картелу информацију око заплене 1,5 тона кокаина!

Лидер ПЗП-а Небојша Медојевић изјавио је да основано сумња да је потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовић лично проследио нарко картелу информацију око заплене 1,5 тона кокаина и на тај начин спасио хапшења најмање 50 чланова нарко картела којем је била намењена роба.

Како је навео, Абазовић је имао информације од међународних партнера за акцију заплијене 1500 кг кокаина у пошиљци банана.
 
-Неко је ту информацију проследио нарко картелу из Црне Горе и тако спасио хапшења најмање 50 вођа и чланова нарко картела чија је роба била. Ја основано сумњам да је Дритан лично доставио нарко картелу ту информацију и да му картел за ту веома вједну информацију није остао дужан. Дритан је и лично погурао одлуке Владе којима се подстиче и интезивира шверц цигарета преко Луке Бар. И за такве одлуке шверцери цигарета му нису остали дужни!

Изгледа да је Дритану и његовим налогодавцима из Вијести, новац од дроге и цигарета важнији од ЕУ и НАТО.
Кључна логистичка екипа за коалицију УРЕ и ДПС је окупљена око Атлантског савеза у Црној Гори кога води сарадник АНБ-а Саво Кентера. Милица Пејановић-Ђуришић, Ранко Кривокапић и Жељко Ивановић - навео је Медојевић.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА