Најновије

ЕМИЛ ВЛАЈКИ: Холивудска прича - Цивилизирани Амери и Руски мајмуни

У некој далекој галаксији, на нултој удаљености од Земље, налази се планета ГЕА чији је најважнији интелектуални центар: Холивуд. По Холивуду, на тој планети постоје с једне стране, цивилизирани Хитлерови настављачи, Американци, на челу СС (слободног свијета) а, с друге, руски мајмуни предвођени новим КОБОМ (руским диктатором Путином), што је некада, било конспиративно име за Стаљина. Овај искомплексирани насилник тражи не само да се НАТО престане ширити на Исток, него и да се повуће унутар граница које је заузимао прије распада Југославије. И, што је најстрашније, апсолутно не-фер, неда Америма териториј Сибира (видјети најновију, холивудску верзију ’Планете мајмуна’).

Пише: Емил Влајки 

Очито је да за Амере постоји и мајмунска подврста: дивљаци Срби. Али Срби, не само да су дивљаци, него су и глупи као ноћ са неразвијеним сивим можданим ћелијама. Америка се упорно труди да код Срба развије појам дијалектичке логике, пријатељски их убјеђује и уцјењује, те у лику Милосрдног анђела баца чак и бомбе на њих, али Срби ко Срби, треба их тући као магарце да би нешто схватили.

Тако су Амери лијепо говорили Србима. Ви сте тоталитаристи, милошевићевци, и слично, кад упорно не схваћате да су Албанци другачија етничка скупина од вас. Ту вам ваш косовски мит не помаже. Пошто су етнички другачији, Албанци имају апсолутно право да се одвоје и да оснују независну државу Косова. Њихова борба против вас, уз помоћ дроге, проституције и Жуте куче гдје су Срби касапљени а њихови органи продавани по свијету је, уз нашу скромну подршку, народноослободилачка, и ви немате право да спрјечавате њихово осамостаљење.

Пошто глупи Срби то нису схваћали, Амери су их морали бомбардирати да их уразуме. Срби су напокон схватили да је њихово бомбардирање имало хуманитаран, педагошки карактер разумјели лекцију и запамтили да сви који су етнички различити од неких других, а живе у истој држави, имају право да се одвоје. Кад су схватили да су то схватили, поносно су отишли у Брисел, потписали споразум о капитулацији, и рекли међународној заједници како се одричу Косова јер им је јасно да на тих 15% њиховог територија живи етнички различит народ који је тамо у већини и због тога има право да се осамостали.

И таман када су мислили да су разумјели логику међународних односа, Амери Србима поново морају доказивати да ништа нису схватили. Повампириле су се нацистичке снаге Украјине гдје су НАТО присталице преузеле власт, и та је земља у знаку кукастог крижа одмах, са новом, хуманитарном идеологијом, добила подршку 'Великог брата'. Руска мањина која живи на истоку Украјине, не слажући се са исказаним хуманизмом нових власти, НАТО-оваца, која их је живе спаљивала, одлучила је, да се као посебна етничка скупина, осамостали.

Глупи, али холивудски просвијетљени Срби су тежње руске мањине за властитом државом сматрали нормалним, јер су их Амери тако научили. Кад, оно, стиже гром из ведра неба: Срби морају осудити сепаратистичке тежње руске мањине предвођене, што би Бајден рекао, оним убицом Путином!!! Ако то не ураде, неће добити кредите, неће у Европу, остат ће дивљаци и морат ће се убудуће сналазити са оним, себи сличним, мајмунима на истоку.

Како то, упитали су се глупи Срби? Када се радило о нама, Албанска мањина је, по Америма, имала право да се одвоји и оснује своју државу, а када се ради о Украјини, руска мањина, опет по Америма, нема право да се одвоји у виду нове државе? Нису баш схватили ни америчку забрану Републици Српској да се осамостали.

Нетко, тко је слабије интелигенције, рекао би: Амери поново уцјењују и пријете Србима. Али то није истина, Јер глупи Срби једноставно не могу схватити дијалектичку, пардон, америчку, логику осамостаљивања. Када они престану, као недозрела дјеца, постављати неумјесна питања и почну слијепо, ако већ не разумију ствари, вјеровати хуманим Америма, Срби ће напокон увидјети да прогрес, за њих, значи комадање властите земље, одвајање од злочиначке Русије, улазак у хуманитарни НАТО и очаравајући понижавајућа, све дубља неоколонијална зависност.

Предходне текстове Емила Влајкија читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА