Најновије

Новак Ђоковић за Си-Ен-Ен: Не кајем се због одлуке да се не вакцинишем. Надам се да ћу играти у Њујорку

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је за Си-Ен-Ен се не каје због одлуке да се не вакцинише и да се нада да ће заиграти на Ју-Ес опену.

Ђоковић због забране уласка невакцинисаним особама у САД није могао да наступа на турнирима у Мајамију и Индијан Велсу.

"Не кајем се. У животу сам научио да кајање само може да вам шкоди, да вас натера да живите у прошлости, а ја то не желим. Не желим ни да живим превише у будућности. Желим да будем у садашњем тренутку колико је то могуће, али и да размишљам о будућности, да створим бољу будућност. Честитам Алкаразу. Апсолутно је заслужио да се врати на место број 1. Штета је што нисам могао да играм у Индијан Велсу и Мајамију, волим те турнире. Имао сам много успеха тамо, али донео сам свесну одлуку и знао сам да постоји ризик да не идем тамо, тренутно је такво стање, надам се да ће се касније ове године променити, за Ју-Ес опен. То је за мене најважнији турнир на америчком тлу", истакао је Ђоковић.

Ако забрана власти САД буде укинута до маја, најбољи српски тенисер ће наступати у Њујорку.

"Заиста желим да будем у Њујорку. Када сам 2021. године изгубио од Медведева у финалу, доживео сам један од најбољих момената са тамошњом публиком, освојио сам Ју-Ес опен трипут и играо још много финала. Иако сам изгубио тај дуел од Медведева, добио сам љубав и поштовање публике, желим да се вратим и да се опет повежем с њима. Томе се радујем и надам се да ће десити", закључио је Ђоковић.  

Нападнута Одеса, за дан ликвидирано скоро 500 украјинских бораца, оборен хеликопер Ми-8 код Харкова

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА