Најновије

КИЈЕВ ЋЕ ПОСТАТИ РУСКИ ГРАД! Москви прети Израелски сценарио

Акутна фаза сукоба у Украјини биће завршена до пролећа следеће године, јер сав отпор украјинског друштва почива на пропаганди, каже директор руског Института за друштвено-економска истраживања Алексеј Зубец.

Украјина ће изгубити могућност да води војне операције, тврди он. - Неће имати ни финансијске ни људске ресурсе, а залихе европског и америчког наоружања такође нису бескрајне.

Преговори ће почети за годину или годину и по - рекао је Зубец за украина.ру. - Бићемо у ситуацији Израела, који је добио све ратове у прошлом веку, али после пола века у Палестини и даље нема мира.

Иста прича ће бити и код нас са Украјином - каже Зубец. Објашњава и да Американци нису успели да створе супериорност Украјине у наоружању. - Колапс Украјине биће одлична прилика да се обезбеди безбедносна зона дуж Дњепра и заузме Кијев.

Сигуран сам да ће Кијев постати руски град. Јужно од Кијева, граница ће скренути на запад и ићи дуж Црног мора. Од Украјине ће остати северозападна четврт, а југ и исток ће ући у састав Русије. Морате се ослонити на овај сценарио. Вероватноћа његове имплементације није мања од 50% - процењује стручњак.

ХАЈДЕ ДА ДИГНЕМО БРИТАНИЈУ У ВАЗДУХ, МОЖДА СЕ ВАШИНГТОН ОПАМЕТИ! Посланик Думе јавно запретио, сви остали запрепашћени у студију (ВИДЕО)

Извор: Ало.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА