Најновије

ЈЕЗА: Вук Драшковић поредио данашњу Србију са фашистичком Немачком

БЕОГРАД - Вук Драшковић, лидер СПО, у емисији "Тешка реч" на РТВ Пинк, поредио је данашњу Србију и њену данашњу позицију са фашистичком Немачком и позицијом Немачке после Другог светског рата.
Вук Драшковић (Фото: ЈуТјуб)

Вук Драшковић (Фото: ЈуТјуб)

Драшковић каже да Србија не треба - баш као што то Немачка није радила после Другог светског рата - да своје злочине оправдава злочинима других народа који су извршени над српским народом. Он је у неколико наврата објашњавао како Србија треба да се понаша поредећи позицију српског народа са позицијом немачког народа после Другог светског рата. Једна од паралела коју је у емисији изрекао Драшковић је и то да "Србија треба да се подигне као Феникс и да не призна политику националног слома, баш као што је то урадила Немачка после Другог светског рата", истичући да Србија треба да се суочи са својом прошлошћу. Према Драшковићу, оно што је Србија чинила током деведесетих и у периоду ратова у бившој Југославији, највише одговара позицији коју је Немачка имала у Другом светском рату.
Прочитајте још:СА РЕЧИ НА ДЕЛА: Почело спајање Албаније и Косова!Дачић апелује: Сукоби неприхватљиви – морате поштовати Мински споразум!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА