Најновије

Најновији хорор филм "Кендмен" стигао је у домаће биоскопе

Најновији хорор филм "Кендмен", добитника оскара Џордана Пила, стигао је у домаће биоскопе. Не пропустите да на великом платну доживите ово интензивно филмско остварење, које вас никако неће оставити равнодушним.

Фото. Тарамаунт

Ове јесени, добитник Оскара, Џордан Пил, ослободиће потпуно освежену урбану легенду која леди крв у жилама, којом су вас старији пријатељи или рођаци сигурно плашили пред спавање: "Кендимен". Млада редитељка у успону, Ниа Дакоста, режира ову савремену реинкарнацију култног класика.

Докле год досеже сећање мештана, мирно чикашко насеље терорише прича о духу убици који уместо руке има куку, а кога врло лако могу призвати они који су довољно смели да пет пута за редом, гледајући се у огледало, понове његово име. Сада, деценију пошто су куле у насељу срушене, визуелни уметник Ентони Мекој и његова девојка, директорка галерије, Бријана Картрајт, усељавају се у луксузни стан, преуређен до непрепознатљивости. Ентони ће открити застрашујућу, истиниту причу која стоји иза Кендимена. Нестрпљив да одржи свој уметнички статус у чикашким круговима, он почиње да истражује језиве детаље и не слутећи отвара врата у прошлост, раскринкава властити ум и покреће незаустављив талас насиља који га судара са током властите судбине.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА