Најновије

БЕЛИВУКУ ЈЕ НАЈСИГУРНИЈЕ БИЛО ДА САМЕЉЕ ЧОВЕКА! Шок интервју бившег Шешељевог телохранитеља - ту нема милости!

"Вељко Беливук је гледао да сакрије трагове, тако да му је најсигурније да самеље човека. Они су то све радили јер су видели већ негде и помислили да то успева у сфери криминала којим се они баве. Ту нема милости. Жао ми је људи што су тако завршили, али кад те убију како год да завршиши исто ти се вата."

Милорад Томић (Фото: Јутјуб)

Овако о Беливуку и његовој групи прича Милорад Томић, један од најпознатијих избацивача из Београда и некадашњи телохранитељ Војислава Шешеља.

На питање како коментарише то што је Беливукова група користила киселину у обрачуну са противницима, Томић каже да то није ништа ново. 

"Киселину су користили амерички мафијаши барем пет деценија уназад. Тото Рина је био познат по растварању људи у киселини. Постоје индиције да је и децу својих непријатеља растварао у киселини. Дакле већ је то неко радио. Шта је њима био проблем да се сете", рекао је Томић у интервјуу за "Балкан инфо".

О томе да ли је Беливукова група моћнија од некадашњег Земунског клана Томић каже:

"Тешко да су моћнији, али јесу му ту негде у рангу. Као и у Земунском клану имамо два човека који предводе групу. У Земунском клану су то били Спасојевић и Луковић. Они нигде нису ишли заједно, ако убију једног да онај други може да настави да води клан. Ови не знам колико су тесно умели да се повежу и колико су они као група лојални Вељи и Марку али је идентичан модел – два човека на челу организације. Веља и Марко су превише брзо постали то што су постали да би могли овако да се понашају."

Томић каже да се разлике виде и у томе како су настали једини и други. Земунци су ојачали после сукоба са Сурчинским кланом док је Беливукова група кренула са трибина али су уједно били и део крила које је водио Сале Мутави.

"Сурчински клан су предводили Чуме, Шијан и Лимун. Шијан је ту својим ауторитетом вредео више од 50 посто од ове двојице. Спасојевић и Луковић су били по рангу нижи од Чумета. Кад су ојачали довољно, то је било у време кад је Легија почео да се дружи са њима, они су покушали да убију Чумета. Нису успели, имао је доброг телохранитеља. Он се спасао, побегао је, и тако је настао тај Земунски клан.

Ова Вељина група потиче са трибина, али су настали од крила које је водио Сале Мутави. Сале Мутави је био Звездин навијач. Одакле он на Партизановим трибинама кад су та два клуба крвно завађена. Ја не знам да се то некада још некад. Неко је то испројектовао да се то деси. Еј, да ти пређеш са Севера на Југ и још постанеш лидер то је било немогуће", испричао је Томић.

 Према његовим речима, то што је полиција пронашла нове количине оружја само значи да је неко пропевао.

"Нашли су и онај бровинг митраљез. Види се да је скинут са постоља, највероватније је био на неком оклопном возилу. Она муниција коју су нашли је веома озбиљна и она се ставља у модерније пушке које су настале од једне противтенковске пушке. Сада се снајпер црна стрела прави у том калибру. То је полуаутоматска снајперска пушка која има активан домент на километар и по а можда и на два", открио је Томић.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА