Најновије

КАД БИВШИ ПРВАК ЕВРОПЕ ЗОВЕ: Српски репрезентативац пред трансфером из снова

Није мали клуб ни у коме сада игра, али онај "следећи" могао би да буде највећи у његовој каријери.

Фото: Јутјуб

Никола Миленковић је, од напуштања Партизана, био члан само Фиорентине. Једине "излете" ка другим дресовима правио је када би га Србија звала, па је тако, иако 24-годишњак, већ "догурао" до 34 наступа за репрезентацију, уз три гола.

Али на наредне репрезентативне обавезе можда не дође као члан "виоле" из Фиренце, већ као дефанзивац бившег првака Европе.

Наиме, како преноси италијански новинар Фабрицио Романо, Миленковић је жеља Интера.

И то конкретна. Према његовим информацијама, Интер је отворио преговоре око куповине Миленковића, а Србин је постао главна мета након што "неразури" нису успели да ангажују Бремена.

Подсетимо, Никола Миленковић је још само годину дана под уговором с Фиорентином, па би Интер хтео да искористи и своју жељу да појача одбрану, али и да овог лета пружи могућност управи клуба из Фиренце да нешто заради на растанку с Миленковићем. 

Никола Миленковић је рођен 12. октобра 1997. у Београду, каријеру је почео у подмлатку Партизана, из чијег првог тима се 2017. преселио у екипу "виоле" за коју је, до овог лета, одиграо 172 утакмице и, иако одбрамбени играч, у 14 наврата био стрелац.

Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА