Најновије

ПАРТИЗАН ДОБИО ПРОТИВНИКА У ЕВРОПИ! Драма решена после пенала - они из Лиге шампиона стижу у Хумску!

Партизан ће играти против АЕК-а из Ларнаке у квалификацијама за Лигу Европе! После праве драме и пенал серије у реваншу Митјиланд је победио и тако је послао кипарску екипу на мечеве са црно-белима (1:2).

Фото: partizan.rs

На тај начин ће дански тим наставити такмичење у квалификацијама за Лигу шампиона и дуел са Бенфиком, док ће се АЕК са тимом Илије Столице борити за место у другом по рангу такмичењу.

Нерешено је било у Данској (1:1) што је значило да ће одговор стићи на Кипру. Тамо је одигран меч по великој врућини (преко 30 степени целзијуса), па је виђено и неколико пауза за освежење. На крају се у боље снашао Митјиленд.

Домаћин је повео преко Олатуњија у 9. минуту, да би у 12. Далгард изједначио, а до краја није било промене резултата, што је значило да ће се играти продужеци. Ни после додатних 30 минута није било голова, па је све решено у пенал серији.

Први меч између Партизана и АЕК-а игра се у Ларнаки 4. августа, док је реванш седам дана касније у Хумској.

Један од трагичара меча на Кипру био је Алтман. Он је погодио пречку у првој серији, а у самој завршници другог продужетка је погодио стативу из изгледне ситуације. Међутим, његов промашај "анулирао" је Каба који је у петој серији могао да потврди пролаз гостима. Није успео, али је Густаво на другој страни погодио стативу и тако "помогао" противнику да оде даље.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА