Најновије

Павић: Срби морају имати одбрану од америчког биолошког рата против човечанства

У четвртак 4. августа 2022, објављено је сензационално обраћање начелника трупа за радијациону, хемијску и биолошку заштиту Оружаних снага Русије, генерал-потпуковника Игора Кирилова, о новооткривеним детаљима опасног америчког биолошког програма у Украјини.

Александар ПАвић. (Фото: Јутјуб)

Пише: Александар Павић

Укратко, руска војска је, позивајући се и на закључке комисије медицинског часописа Лансет, директно оптужила Пентагон и УСАИД за умешаност у глобалну пандемију ковида 19, за сумњиве опите везане за мајмунске богиње, које је Светска здравствена организација крајем јула прогласила за ”глобалну здравствену ванредну ситуацију”, као и за сумњиве опите везане за ширење афричке свињске куге и вируса Западног Нила.

Руска војска је такође оптужила Американце за претварање Украјине у полигон за испитивање болести и лекова за рачун великих фармацеутских корпорација.

У те сврхе су злоупотребљени украјински војници, сиромашни грађани Украјине и, по речима генерала Кирилова, једна од најрањивијих категорија становништва – пацијенти у психијатријским болницама. Односно, савременим речником, то је Менгеле 2.0.

Такође је било речи о доказима о систематском дрогирању украјинских војника и подсећања да су слично радили и нацисти, са констатацијом да то бар делимично објашњава екстремно агресивно понашање украјинских војника и њихово сурово поступање са цивилима, укључујући и гранатирање цивилних циљева у Донбасу.

Генерал је поменуо и извоз преко 16.000 људских биолошких узорака из Украјине у САД, Грузију и неке европске земље, уз подсећање на недавно сведочење америчког конгресмена Џејсона Кроуа, иначе бившег припадника америчких ”рејнџера”, који је на недавном америчком безбедносном форуму дословце изјавио:

„Постоји сада оружје које се развија или које се већ развило, пројектовано да циља специфичне појединце… Можете да узмете нечији ДНК… њихов медицински профил, и да усмерите биолошко оружје које може да убије ту особу или да је уклони са бојног поља или учини је неупотребљивом.”

(У наведеном чланку у Њујорк посту се такође наводи да је софистицирано биохемијско оружје коришћено да науди одређеним људима уз помоћ њиховог ДНК такође део радње најновијег филма из серијала о Џејмс Бонду ”Нема времена за умирање”, чију је премијеру, по полуслужбеној дужности, аутор ових редова гледао са још једним колумнистом СОС-а, Предрагом Ћеранићем. Заједнички закључак нам је био да је посреди порука јавности, за оне који имају очи да виде.)

Подсећања ради, још 2006. године је руски ФСБ, због сличних сумњи тражио да се забрани извоз људског биолошког материјала из Русије.

С тим у вези, што се тиче саме Србије, неопходно је што пре добити прецизне одговоре о делатности београдског Центра за четврту индустријску револуцију, основаног у фебруару 2022. године у сарадњи са Светским економским форумом, специфично о пројекту прављена тзв. Генетичке базе Србије, односно прикупљања генетског материјала грађана Србије под окриљем организације која је један од водећих центара промоције трансхуманизма на свету, а чији ”гуру” Јувал Харари отворено говори о стварању нове класе ”беспотребних” људи услед развитка вештачке интелигенције, као и о проблемима њиховог ”збрињавања”. (Радње Џејмс Бонда су заправо дечија игра у односу на реалност за коју су нас неки од тих филмова очигледно спремали.)

Историјско обраћање генерала Кирилова се такође бавило и примерима претходних епизода америчког биолошког ратовања, на пример нападима на Кубу посредством Денга грознице, афричке свињске грознице и болести која напада палме. Такође је поменуто и јавно обраћање председника Венецуеле, Николаса Мадура, од 18.7.2022, у којем је он оптужио САД за убиство Уга Чавеза посредством тровања које је изазвало неизлечиву врсту рака.

Сви ови наводи је требало да представљају светску сензацију. Међутим, западни мас-медији су их потпуно игнорисали.

Орвеловским речником, бачени су у ”меморијску рупу”.

Пренели су их, на енглеском језику, једино неки ирански, арапски, индијски, танзанијски, азербејџански медији…

Српски мас-медији су се такође неславно прикључили цензурисању ових животно важних сазнања. Наравно, изузетак је српски Спутњик, који је прво пренео вест а затим је и обрадио. Вест је пренела и бањалучка АТВ телевизија. Пренели су је, разуме се, и многи ”алтернативни” портали, који ипак не могу да добаце до масовне публике.

Овде се мора поставити неколико питања о потенцијалним последицама овакве цензуре, која се у овом случају не може правдати никаквим обзирима ”незамерања” западним колонизаторима:

– Да ли неко мисли да ће игнорисање сазнања да смо сви под озбиљним биолошким нападом некако ”умилостивити” ове франкенштајн-вирусе и њихове креаторе?

– Ако неко тако мисли, нека одговори на питање: зашто, ако смо били толико ”добри” да великодушно дозволимо Клаусу Швабу и компанији да отворе свој Центар у Београду, они ипак скупљају наш генетски материјал?

– Или нека одговори на питање: зашто, без обзира што је СЗО већ прогласила ванредно стање због мајмунских богиња, од којих у огромној већини оболевају хомосексуалци али, у последње време, и деца – постоји огроман западни притисак да се тзв. Европска недеља поноса по сваку цену одржи у Београду у септембру, и то са почетком баш на дан славе Светог Александра Невског?

– Да ли су исти центри моћи који воде рат против светске популације изван пројектоване ”златне милијарде” решили да је то најбржи начин да се у међу Србе масовно убаци овај производ америчког програма биолошког ратовања?

– Колико је српска јавност уопште упозната са чињеницом да је, баш као и у случају ковида 19 (тзв. Догађај 201, октобра 2019, на Универзитету Џонс Хопкинс, у организацији Фондације Била и Мелинде Гејтс и – изненађење! – Светског економског форума), пре ”изненадног” појављивања мајмунских богиња ”случајно” организована бар једна велика симулација светске пандемије истих – у марту 2021. под окриљем Минхенске безбедносне конференције?

– Колико је српска јавност упозната са чињеницом да је ове године, под окриљем СЗО и Г-7 организована симулација нове најављене пошасти – смртоносне глобалне пандемије малих богиња, названих ”леопардове богиње”, која треба да планету задеси 2023. године? Као и чињеницом да је вирус мајмунских богиња сличан вирусу малих богиња – што значи да би управо он могао да мутира (природно или вештачки) у смртоносни вирус тзв. леопардових богиња…

У сенци глобалног хибридног, укључујући и биолошки рат који је очигледно већ увелико у току, када ће питање опстанка многих људи и народа очигледно бити на дневном реду, нема више места ни за политичку коректност ни за политичке обзире, а поготово не за цензуру ”незгодних” вести које, у садашњим условима, могу буквално да ”живот значе”.

Време је да се медији, јавност и институције максимално мобилишу и ставе у службу борбе која нам свима тек предстоји.

То је сад врховни свесрпски национални интерес.

 

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА