Најновије

Шапић: Одлаже се седница, чекамо Несторовића

Председник Привременог органа и кандидат СНС за градоначелника Београда рекао је на конференцији за медије да ће седница Скупштине града Београда бити одложена.

- Господин Тома Фила ће скупштину одложити за још два дана, до 3. марта - каже Александар Шапић.

Шапић је додао се су се одлучили да „подигну лествицу легитимитета“, те да су хтели да се договоре са Бранимиром Несторовићем из покрета „МИ-глас из народа“.

- Он је рекао да неће ни са ким разговарати, чак и неке унапред оптужио уколико буду разговарали о формирању власти. Ми смо разговарали са господином Александром Јерковићем, практично смо дошли до једног нивоа коначног договора, а онда смо све зауставили јер смо одлучили да заузмемо тај став и да човека којег су они сами прогласили јединим кредибилним - ми то прихватимо. У међувремену се распао тај покрет, па су они који су га сматрали јединим кредибилним и легитиминим почели да га оптужују. Распали су се на три стране и то је оно што се дешавало у последњих десет дана кад смо организовали последњу скупштину - рекао је Шапић.

Он је додао да су се из тог разлога "неки људи из СНС дошли у ситуацију да преиспитају своје ставове да ли је он једини легитиман, кад га људи из његовог покрета не сматрају".

- Чули сте премијерку Ану Бранбић да би требало да се направи већина коју ми имамо са господином Јерковићем и припадницом његовог покрета и тиме завршимо ову агонију. Ја сам рекао да сам јуче остао при старом ставу зато што сматрам да, уколико смо прихватили да је Несторовић једини легитиман, ја сам за то да останемо при њему, без обзира што су му они одузели сав кредибилитет и легитимитет у протеклих десет дана - рекао је Шапић.

Уништавање украјинских колона код Часовог Јара (ВИДЕО/ФОТО)

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА