Најновије

ОГЛАСИО СЕ НОВАК! ГОСПОДСКА ИЗЈАВА ПОСЛЕ ПОРАЗА НА СУДУ: Послао је моћну поруку - "Срби, били сте ми снага!"

После 10 дана драме, сада је дошао крај - Новак Ђоковић је изгубио случај на суду и биће депортован из Аустралије.

Прве информације после одлуке Федералног суда су да се Новакови адвокати неће жалити на одлуку, а познато је и када ће бити објављени разлози за овакву одлуку. Сада се огласио и Новак Ђоковић.

Најбољи тенисер света издао је кратко саопштење након што је сазнао да ће бити депортован и да неће моћи да брани титулу на Аустралијан опену.

"Желео бих да дам кратку изјаву и да се осврнем на резултате данашњег рочишта. Сада ћу узети мало времена да се одморим и опоравим, пре него што дам било какве даље коменатре. Изузето сам разочаран пресудом", почео је Ђоковић.

"Поштујем одлуку Суда и сарађиваћу са свим релевантним властима по питању мог одласка из Аустралије. Непријатно ми је што је фокус претходних недеља био на мени, и надам се да ће се сада сав фокус пребацити на турнир који волим. Волео бих да пожелим учесницима, званичницима, радницима, волонтерима и свим навијачима на свету све најбоље у вези са турниром.

На крају, хтео бих да се захвалим мојој породици, пријатељима, тиму, навијачима и мојим земљацима Србима на континуираној подршци. Били сте ми велики извор снаге", навео је Ђоковић у саопштењу које преноси аустралијски "Ејџ".

Ђоковић би могао да добије трогодишњу забрану уласка у Аустралију, а познато је и да ће 150. тенисер света уместо њега наступити на Аустралијан опену.

Извор: Мондо
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА