Најновије

СЛЕДИ ЗАОШТРАВАЊЕ ПРОТЕСТА: Ако се не испуне захтеви крећу акције

Уколико се до краја следеће недеље не испуне захтеви протеста „Србија против насиља“, доћи ће до заоштравања, најавио је глумац Ненад Хаџи Маричић испред Скупштине Србије.

„Наши захтеви су јасни и оствариви. Одуговлачење са Скупштином нас неће натерати да одустанемо, до сада смо постигли мале заједничке победе и оне су доказ да протести имају смисла. Али то није добро. Не само да нису укинули ријалити програм, него су јуче најавили и снимање нове сезоне. Емитовање програма који промовише насиље мора да се прекине одмах, немамо више времена за чекање“, рекао је Хаџи Маричић.

Глумац је позвао да се захтеви испуне до краја следеће недеље.

„Ако до краја идуће недеље не буду испуњени захтеви, протести ће добити нови облик. Са бине ћемо кренути у нове акције, зато вас позивам да нас следећи пут буде више него икад. Нема назад“, поручио је глумац.

Он је још једном подсетио захтев протеста „Србија против насиља“ – смена чланова Савета регулаторног тела за електронске медије (РЕМ), министра полиције Братиславе Гашића и шефа Безбедносно информативне агенције Александра Вулина, преузимање националне фреквенције телевизија Пинк и Хепи, као и укидање медија који промовишу насиље и мржњу.

ВОДИТЕЉ КВАДРАТУРЕ КРУГА СПУСТИО БРНАБИЋКУ: Трећи викенд те нема

Извор: Нова.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА