Најновије

ЖЕСТОКО ИЗ РУСКЕ ДУМЕ: Земље ЕУ су у рату против нас!

Земље Европске уније ратују против Русије, њихова војна техника се користи за терористичке нападе на територији Русије, при чему лидери европских земаља покушавају да створе утисак да немају везе с тим, изјавио је председник Државне думе Русије Вјачеслав Володин.

„Земље Европске уније ратују против наше земље. Њихова војна техника и оружје, који су се нашли у рукама бораца кијевског режима, користе се за терористичке нападе на територији Русије, напада на цивилно становништво. Лидери европских земаља притом се претварају да немају никакве везе с тим, као да тобоже Зеленски и његови сарадници користе наоружање без њиховог знања“, написао је Володин на Телеграму.

Он је указао на то да, уместо да осуде „те крваве злочине“, лидери европских земаља радије разматрају санкције против Русије.

„То није ништа друго неко двоструки стандарди. Европске бирократе су их користиле и раније, а користе их и сада према нашој земљи“, додао је Володин.

Према његовим речима, од санкција пре свега страдају европске државе и грађани.

„Прошле године забележена је инфлација у Европској унији која је рекордна откад тај савез постоји, а сада је еврозона ушла и у званичну рецесију: већ два квартала се смањује БДП“, додао је Володин.

Он је констатовао да је данас актуелно само питање колико је пакета санкција против Русије остало до пропасти Европске уније.

Погледајте ОВДЕ како је младић на протесту урининирао по згради Владе Србије!

Извор: Спутник

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА