Најновије

ДОКТОР КОН ОБЈАВИО ДОБРУ ВЕСТ! Ово смо сви чекали!

Епидемиолог Предраг Кон поделио је јако добру вест са грађанима Србије.

Предраг Кон (Фото: Јутјуб)

- И у Београду се заравњава крива, не иде више пораст последња два дана, што је јако добра вест, не само за Београд већ и за целу Србију, али и даље смо у јако нестабилној ситуацију. Мислим да су мере дале резултате - рекао је доктор Кон.

 У последња 24 сата у Србији је регистровано 396 новозаражених вирусом корона, а преминуло је још 11 особа, саопштио је данас покрајиснки на конференцији за новинаре секретар за здравство Зоран Гојковић.

- Након укидања ванредног стања, утисак је био да је прошао ризик. Међутим, испало је да није тако. Утакмице, изборне активности, протести и све где су се људи окупљали - рекао је др Кон. Он је демантовао сваки натпис да су чланови Кризног штаба учествовали у било каквој завери.

- То није рационално размишљање. Све оно што не припада академској комуникацији одбацујем са ужасавањем - нагласио је др Кон коментаришући наводе неких медија који су стављали у контест чланове кризог штаба и дискутабилне податке везане за статиску коронавируса у Србији.

Др Кон каже да су сви чланови Кризног штаба до сада дали све од себе у броби са КОВИД-19. Каже да су његове поруке у јавност само реакција на нападе. Каже да је здравствени систем Србије толико еластичан да је фасциниран.

- Овакав начин ширења капацитета и размишљања функционише добро, у некој другој земљи он би пукао до сада. Систем јесте на ивици пуцања, али не верујем да ће се то десити - иситче др Кон. Каже да од следеће недеље очекује видљиве резултате.

Десетине француских цркава прогутао пламен! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА