Најновије

ИВАНОВИЋ: Држава нас гура под кључ јер је неспособна

Водитељ Иван Ивановић поделио је на друштвеној мрежи Твитер снимак са једног ноћног изалска у Београду, за који каже да је одржан синоћ. Он је у истом статусу написао да је држава неспособна да спроводи сопствене мере заштите против коронавируса, надовезивајући се на изјаве доктора Предрага Кона да ћемо поново морати "под кључ".

Иван Ивановић. (Фото: Јутјуб)

“Пре него што др Кон и “кризни штаб” закључају Београд, можда да пробају да убеде своје газде да је ово опасно и да ако спречимо ово, можда нећемо морати под кључ. Под кључ идемо, пре свега, због неспособности државе да спроводи сопствене мере”, написао је Ивановић на Твитеру.

Његова објава стигла је само неколико сати након изјаве доктора Кона да ће Београд од краја недеље, како је рекао, можда бити у ванредном стању.

“Грађанству и власти свима кажем сада, ако не функционишу маске онда мора локдаун, закључавање, како ће да се спроводи то ме не интересује више. Правници треба да седе и да објашњавају зашто несто може или не, Од почетка причам да је моја једина партија епидемиологија, и нећу се маћи од тога. Радим свој посао и ништа друго” , рекао је Кон.

Све бесмислене изјаве Ане Брнабић! Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА