Најновије

Радио домаћи на улици, а онда му се осмехнула срећа! (ВИДЕО)

Дванаестогодишњи Перуанац, Виктор Мартин Ангуло Кордоба, био је приморан да учи и ради домаће задатке на улици, под уличном расветом, јер његова мајка није имала новца да плати струју. Вíктор је постао планетарно познат након што га је током провере безбедносних камера полиција приметила како седи сам на ивичњаку у глуво доба ноћи.

Дечак ради домаћи задатак на улици. (Фото: Јутјуб/Правда)

Како су навели, испрва им је био сумњив, али када су снимак зумирали, видели су да дечак чита и записује нешто у своју свеску.

Убрзо пошто се снимак појавио на Фејсбуку, број прегледа је дошао до пет милиона, а оно што је све људе дирнуло јесте његова преданост, али и прича због чега је малишан на улици свако вече.

Видевши све ово преко интернета, Јакуб Јусуф Ахмед Мубарак, милионер из Бахреина, допутовао је у Перу са намером да промени дечаков живот.

Обећао је да ће реновирати кућу и додати још један спрат. Одмах је платио увођење електричне енергије, а на овако племенит чин се одлучио јер је и сам имао слично детињство.

Његова мајка је изјавила како се Виктор питао како је уопште могуће да неко са другог континента дође да види баш њега.

- Захвална сам људима који желе да помогну мени и мом сину, захвална сам из свег срца што имају толико доброте у себи и што су пронашли времена да дођу у мој скромни дом, нарочито зато што нико други то није урадио - додала је Викторова мајка.

Виктор је рекао да жели да се школује и постане полицајац како би се борио против корупције која је велики проблем у тој јужноамеричкој држави.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА