Најновије

Шта се догоди када је мама вештица а тата вилењак?: „Мирабел спрема нове несташлуке“, најбоља забава за најмлађе!

Детињство је најлепше уз књиге а "Вулкан издаваштво" омогућава да деца одрастају уз најинтересантније наслове. „Мирабел спрема нове несташлуке“ само је још једно од издања које ће одушевити најмлађе.

Фото-Вулкан

Нова јунакиња која је одушевила малишане од 7 до 9 година широм света стигла је и код нас, у новим, духовитим авантурама, "Мирабел спрема нове несташлуке". Ауторка Харијет Манкастер, позната по књигама о јединственој Исидори Мун, овога пута ће нам представити још једну необичну и неодољиву малу хероину, Мирабел Старспел.

У свету препуном црно-белих подела и супротности како је бити неко ко не припада таквом калупу? У књизи "Мирабел спрема нове несташлуке" сазнаћете све о девојчици која је пола вештица, а пола вила, као и све лепоте прихватања себе онаквим каквим јесте. Иако понекад делује збуњујуће, Мирабел схвата да припадање различитим световима може бити и те како забавно! Малишани ће упловити у авантуру препуну магичних обрта и вештичјих несташлука, која ће их натерати да заволе Мирабел баш као и Исидору Мун, њену рођаку!

Симпатични јунаци и њихове необичне авантуре одушевиће малишане, јер ће моћи да се поистовете с њима. Духовити обрти и чаробне илустрације, несташлуци и много магије учиниће да им ово постане једна од омиљених књига.

Мирабел је посебна јер је другачија. Њена мама је вештица, њен тата је вилењак, а она обожава магичне несташлуке. Дошло је време за вилинску прославу и тата је рекао Мирабел да мора беспрекорно да се понаша. Али Мирабел зна да је све увек много забавније макар уз мрвицу вештичје магије. Да ли ће Мирабел успети да се избори са својом природом и не направи никакав несташлук? Чини се да неће!

„Мирабел спрема нове несташлуке“ доступна је путем сајта www.vulkancic.rs.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА