Најновије

Лагуна и Букмаркер откривају: На екране се враћа "Слушкињина прича"!

На ТВ екране вратила се „Слушкињина прича“, серија снимљена по мотивима чувене истоимене књиге Маргарет Атвуд, а у позоришту је премијерно изведена представа „Тихо тече Мисисипи“, по истоименом награђеном роману Владимира Табашевића. У мајском броју подсећају нас на најпознатије адаптације књижевних бестселера.

Фото:Лагуна

У овом броју моћи ћете да прочитате и врло инспиративне интервјуе са Хедер Морис, Живојином Петровићем и Максом Тегмарком, чије су књиге важна лекција и позив на размишљање о нашој прошлости, садашњости и будућности.

Лагунина редакција, писци, новинари и букстаграмери, удружени у љубави према књижевности, пишу за Букмаркер изврсне приказе, па ћете међу корицама мајског издања пронаћи текстове о књигама „Ордеса“, „Хиљаду бродова“, „Баба Анујка“, „Тумач болести“, „Свет по Гарпу“.

Уредник и водитељ емисија „Око“ и „Око Магазин“ Горислав Папић поделио је са читаоцима своје ставове о књижевности и открио како изгледа његова листа од пет књига за сва времена, када је реч о делима српске књижевности.

Ту је и одломак из нове збирке израелског писца Етгара Керета „Полети већ једном!“ и, наравно, листа новитета, на којој се сигурно налази много наслова којима ћете овог пролећа пожелети да освежите кућну библиотеку.

Од среде 19. маја часопис Букмаркер добићете на поклон при свакој куповини у књижарама Делфи и Лагуниним клубовима читалаца у Србији, а нови број можете очекивати сваког месеца.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА