Најновије

ДА ЛИ ЈЕ ПРЕЂЕН РУБИКОН У ЦРНОЈ ГОРИ? Субверзивно деловање енглеске тајне службе из Скопља (ВИДЕО)

Можете ли замислити да Србија позове Била Клинтона у Скупштину па да осуде бомбардовање Србије 1999., да ли би Америка позвала Осаму Бил Ладена да донесе резолуцију о осуди 11.септембра

Црна Гора (Фото: Јутјуб)

“Издаја, све би могло да стане у ту једну реч говорећи шта се дешавало протеклих дана, месеци, а и година. Издаја српског народа у Црној Гори који је донео слободу и који је на сопственим леђима, снази и муци увео Здравка Кривокапића у црногорску Владу. То што је урадио Здравко Кривокапић у сарадњи са Милом Ђукановићем и његовом партијом није урадио ни бошњачки парламент, ни хрватски, ни албански, ни парламенти земаља које су нам традиционално и непријатељски наклоњени” , говори Владислав Дајковић, политички активиста који тврди да ова издаја има далекосежне последице јер се овде, како каже, ради о српској младости, новој генерацији људи која стасава и која ће ничим изазвана да носи бреме припадности геноцидном народу.

Дајковић истиче да поред унутрашњег жига и срамоте које константно доживљавамо од стране Мила Ђукановића, а сада и далеко радикалније од стране Здравка Кривокапића јесте стварање једне нове антисрпске платформе са које ће да се делује према Србији и српским властима управо из Црне Горе која је некада била српска земља, а да се сада нада да је и даље, нарочито имајући у виду историјски феномен које познајемо као литије.

“Решење је у смени премијера који је издао интересе српског народа”, каже Дајковић, који излаз из ове ситуације види у два решења. Прво, каже Дајковић, рекострукција Владе Црне Горе и смена Кривокапића, премијера који је забио нож у леђа српском народу и српској омладини која је у једном тренутку била спремна да погине за њега, а друго решење су нови избори.

“Иако сам мислио да би нови избори довели Ђукановића на власт, ја сад видим да Ђукановић није ни одлазио са власти, само је добио један нови облик у лику Здравка Кривокапића”, сматра Дајковић који каже да је Црна Гора била плодно тло да се из ње доносе серије декларација, које ће да се доносе у наредном периоду.

“Кривокапић је постао микрофон страних амбасада. Није се снашао у политици. Никада није написао ни један текст против власти Ђукановића. Ради се о платформи коју креирају западне амбасаде на челу са америчком и британском које су виделе да се не могу обрачунати са Српском православном црквом”, говори Дајковић о Кривокапићу за којег тврди да је то човек који има карактер пластелина и да оно што Здравко Кривокапић каже ујутру нема везе са оним што каже поподне.

“Ниси ти Кривокопићу верник, ти си преварант и иди кући да те не гледамо више”, поручује Дајковић Кривокапићу, за којег каже да је слагао духовног наследника Светог Саве. “Рекао је да ће да потпише споразум са СПЦ и није то урадио, слагао је патријарха, а представља се као велики продуховљени верник”, говори Дајковић.

Дајковић сматра да је циљ Здравка Кривокапића и мреже која стоји иза њега да се попис становништва не одржи у овој години да би успео да га одложи и на крају да нас само бројчано преброји  без изјашњавања по националности и након тога да нема традиционалног пописа.

“Циљ је да се српски народ остави на попису из 2011.године који је организовао Мило Ђукановић на којем су Срби на 28 процената. Организовано се ради на томе да се сатанизује српски народ”, објашњава Дајковић говорећи да порука увек дође до онога ко жели да је чује.

Адвокат Горан Петронијевић истиче да по одређеним информацијама које поседује, пре пар месеци је формиран посебан центар у Скопљу од стране енглеске обавјештајне службе који се бави искључиво Црном Гором и да смо сада добили резултате.

“Ово је резултат таквог субверзибилног деловања, једна врста прекрајања воље народа. Оно што су наранџасте револуције  доласком на власт учиниле, а под формом демократизације света, је убијање демокрастије, јер наранџастим револуцијама долази на власт мањина уз помоћ страних фактора и новца”, каже Петронијевић и додаје да је мит о геноциду да он штити декларацијама. Истина се, како каже Петронијевић, штити судском пресудом, а оне нису довољне зато што су мањкаве, зато што се из авиона види да не ваљају.

“Када нешто није истина, када нешто очигледно није истина, онда се то умотава у целофане заштите разних резолуција, декларација. А нешто кад је истина, нема потребе за тим”, сматра Петронијевић.

“Ово што је урађено српском народу, то је чист расизам. Ова декларација што је донета у Парламенту Црне Горе је чист расизам против српског народа у који ће платити српски народ, јер је народ збуњен, није им јасно шта се догађа”, рекао је Драган Вујичић, новинар Вечерњих новости и додаје да су ударили страшан шамар српском народу.

Џевад Галијашевић каже да је сама резолуција срамота.

“Можете ли замислити да Србија позове Била Клинтона у Скупштину па да осуде бомбардовање Србије ‘’99, да ли би Америка позвала Осаму Бил Ладена да донесе резолуцију о осуди 11.септембра. Ја сам бошњак и муслиман и тиме се не хвалим, да сам могао бирати никада то не бих изабрао и ово сматрам казном и казна се мора живети, али људи који говоре у име Бошњака Црне Горе који су унели тај срамни, бесмислени папир који су назвали резолуција о осуди геноцида, они нису никакви ни бошњаци, ни људи”, говори Галијашевић који сматра да је ово једно исламизирано стадо нарко мафијашког боса Мила Ђукановића, последњег диктатора, особе која је подржавала злочине у Сребреници.

“Не може Кривокапић бити израз српске националне воље ако је његова верска граница лимитирана западном вољом. Треба се вратити народу, сарадњи са СПЦ и држати се подршке матичне државе Србије, а Србија зна да не прелази границе државног легитимитета и суверенитета Црне Горе, а да помогне свом народу”, наглашава Галијашевић и додаје да измишљена прича о бабарогама у Србији мора престати, а да истовремено Србија мора затворити  улазе онима који су донели бедни фалсификат које је усвајало лице које је било повезано са злочинаима у Сребреници. 

Професор Жељко Вујадиновић истиче да српска наука треба озбиљно да се позабави и истражи озбиљно шта се све заиста дешавало у Сребреници.

“Треба прво да се испита шта се тамо заиста дешавало, друго, која је улога страних обавештајних служби у Сребреници и треће зашто су спровеођена стрељања која су била евидентна, зашто су касније прекопаване гробнице и какви су налази ДНК. То су велика питања и то није дуг само према истини и науци него и према нама самима, жртвама Сребренице, а и Републици Српској”, каже Вујадиновић који наводи да је декларацију прочитао и каже да у њој има неколико изричитих судова и то није добро у декларацији. У декларацији треба да буде напоменуто да постоје различита мишљена без обзира на одлуке Хашког трубунала, закључује Вујадиновић.

О злочину у Сребреници који се догодио пре грађанског рата у БиХ прочитајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА