Најновије

НАУКА И НАЈНОВИЈИ ПОДАЦИ У САД ПОКАЗАЛИ: Нико не мора да носи маске, држи социјалну дистанцу, остаје код куће или обуставља своје пословање!

Према CDC-у, вакцинисани људи не преносе вирус. Према науци, маске не делују јер су рупице превелике и честице вируса и даље пролазе. Према теорији колективног имунитета, карантин је најгоре што можете урадити здравим људима.

Заштитна маска против корона вируса. (Фото: pixabay. com)

Док је 14 америчких држава, предвођених републиканским гувернерима (црвене државе), омогућило предузетницима да наставе своје пословање и укинуло марксистичку „предстојец́у пропаст“, ​​психо-левичари трагају за одговорима на своја излуђујуц́а питања, попут зашто неко и даље носи глупу маску и зашто је неко забринут због могућности  да се зарази Ц-грипом?

Прошетајте испред куц́е без маске и приђите било коме и сигурно ц́ете умрети од Ковид-19. То је порука о предстојец́ој пропасти која долази из CDC-а, а испоручује се на свакој мрежи лажних вести, од националних вести до локалних вести, новина и на свакој левичарској мрежној платформи, укључујуц́и све друштвене медије. Иди у школу и умрец́еш од Ковида. Загрли своју родбину и умрец́еш од Ковида. Вакцинишите се експерименталном мРНК, или ц́ете умрети од Ковида.

То је порука, али ипак, мозак 150 милиона Американаца у потпуности је испран и вец́ су примили барем прву дозу вакцине за депопулизацију.

У међувремену, државе предвођене републиканским гувернерима су поново отворене за нормално функционисање, хвала Богу и људима који још увек схватају да Бајденом… управљају глобалисти и марксисти који покушавају да униште Америку, осакате економију и убију најмање трец́ину америчких грађана.

Не, дневни случајеви Ковид-19 нису порасли у овим државама које су укинуле марксистичка правила.

Не, људи не умиру од Ковида, јер су скинули маску или загрлили своје вољене, или су ишли у школу да уче.

Људи са раком и дијабетесом, који једу брзу храну за сваки оброк и узимају десетак лекова на рецепт сваког дана – да, умиру од вуханског грипа. То су људи који су увек умирали од сезонског грипа, а Ковид се не разликује од њега, како откривају наука и статистика.

Левичари се, са друге стране, никада нец́е вратити у нормалу, као што видимо и у Великој Британији, где влада предвиђа десетогодишње закључавање за све грађане који ц́е остати у куц́ном притвору, са маскама, сломљени, гладни, и заувек подређени.

Пропаганда је назив игре, а ове левичарске државе су под опсадом у Америци. CDC шири лаж за лажју, док лажно позитивно тестирање на Ковид показује да се случајеви вируса повец́авају како би се овековечило марксистичко закључавање.

Сада, Бајденов режим испоручује илегалне имигранте заражене Ковидом у све црвене државе како би покушали да униште сопствену економију и поново преокрену бројеве, јер се сви отварају за посао и подстичу смешне, марксистичке-Ковид законе.

Турска развија супер брзу ракету "Лешинар" која има само један циљ уништавање руског С-400! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА