Најновије

КАД ХЕРОЈИ ПЛАЧУ! Песма која слама срца - њихове сузе погодиле су целу Србију! (ВИДЕО)

Након што су добили громогласне аплуазе по доласку у Београд, ватерполо репрезентација Србије и каратисткиња Јована Прековић обратили су се медијима на коференцији која је одржана на аеродрому.

Златни ватерполисти (Фото: Јутјуб)

Реч је најпре добила Јована која је на недавним Олимпијским играма донела историјско злато Србији у каратеу, али су у центру пажње дефинитивно били Стефан Митровић и ватерполисти који су расплакали селектора Дејана Савића.

На питање новинара за Митровића да ли је ово најемотивнија медаља, српски ватерполиста је био кратак:

– Ваше питање ме уопште не занима. Све што ћу да кажем у овом тренутку јесте: „Једном одлетеће птице…. А сад адио, а сад адио, и ко зна кад, и ко зна где – запевао је Митровић добро познату песму, да би му се придружили сви остали играчи који су расплакали Савића. Толико да овај није имао речи на крају:

Нема наставка док Гробари не оду са стадиона: Празни се трибина, судија отерао све у свлачионице

– Немам шта да кажем, даћете ми мало времена да се смирим је..га и то је то.

Свакако највеће излагање имао је капитен Филип Филиповић.

– Хвала на овако дивном дочеку. Ја сам само један од ових најбољих момака, од 13 величанствених. Велика ми је привилегија бити део екипе и капитен на крају једне дивне епизоде. На крају једног најлепшег и за неке од нас последњег плеса. Хвала момцима што смо веровали до краја, хвала овом човеку поред мене (мислећи на Савића) што нас је трпео и веровао у нас. Потајно и плакао и молио се да се све завршио као што се завршило. Вредело је сваког секунда малтретирања на тренизима и утакмицама. Сигуран сам да смо учинили нацију поносном, пре свега наше фамилије и пријатеље. Има много одрицања, али када се овако заврши све има неки смисао. Хвала Србијо, ово је за вас.

Што се тиче Јоване Прековић, она је поручила:

– Хвала вам што сте дошли да нас подржите. И пре него што сам кренуала у Јапан, рекла сам да идем само на такмичење, а када сам дошла тамо видела сам организацвију и променили су ми се утисци. Добила сам позитивну снагу која ме је попела на кров Олимпијских игара – рекла је српска каратисткиња, док је њен тренер Роксанда Атанасов додала:

– Са Јованом сам од њене 4. године и за нас је ово једна посебна прича. Изградиле смо једна другу и пресрећна сам што смо искористиле прилику да на ОИ остваримо овакав резултат.

Русија гради два нова авиона “Судњег дана”. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА