Најновије

Од аутора бестселера "Индијски зачин на француски начин", у продаји нови хит роман!

Од аутора бестселера "Индијски зачин на француски начин" стиже нам нови роман у издању Вулкан издаваштва. Поручите нови наслов "Човек без граница" путем сајта vulkani.rs.

Фото: Вулкан издаваштво

У продаји је нови наслов за све љубитеље књига које на једноставан, непосредан начин говоре о врло важним животним темама – "Човек без граница" аутора Ричарда Ч. Мораиса.

Без обзира на то да ли распетљава замршене нити Хосеовог унутрашњег света или нас уводи у миље у којем новац значи све, овај дирљиви роман открива нам да ни огромно богатство не значи ништа пред најтежим изазовима у животу. 

Суочен са блиском смрћу, Хосе Марија Алварез утркује се с временом како би свео рачуне свог бурног финансијског и личног живота. Рођен у петој генерацији банкара, у Шпанији из доба Франкове владавине, већ седамдесет пет година ужива у привилегијама чије су једине валуте богатство и моћ, вешто задовољавајући своје велике материјалне и емоционалне апетите. Док се трза од јаких болова, лебди између тренутака луцидности и живописних халуцинација које га враћају у дечачке године, у једноставна поподнева која је провео пецајући са својим оцем, стрицем и вољеним млађим братом. Али та нежна сањарења ускоро ће помрачити нешто много озбиљније. Туга и мрачне породичне тајне навиру, као и разарајућа трагедија због које носи терет кривице на својој души, а он мора да се избори шокантном истином коју је скривао од своје супруге и три одрасла сина. Трагајући за искупљењем, почиње да схвата смисао свог живота – и шта његово наслеђе значи његовим вољенима.

Дебитантски роман Ричарда Ч. Мораиса, "Индијски зачин на француски начин", светска је књижевна сензација адаптирана у филм 2014. године. Сада нас је обрадовао новом књигом која ће нас, кроз осврт на живот једног човека, натерати да се запитамо, које су то битне ствари у нашем животу. 

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА