Најновије

АМЕРИЧКИ СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТ НА УДАРУ: Блинкенов портпарол у проблему, Ентони сада мора да се чува!

Портпарол Стејт департмента Нед Прајс позитиван је на ковид-19 и биће у карантину наредних 10 дана. Прајс, који је вакцинисан, рекао је да је јутрос урадио тест на корона вирус и сазанао да је позитиван, пренео је АП.

Ентони Блинкен. (Фото: Јутјуб)

Тест је урадио након повратка из Њујорка, где је прошле седмице присуствовао годишњем састанку Генералне скупштине Уједињених нација са државним секретаром Ентонијем Блинкеном. Он је казао да има релативно благе симптоме.

- Након што сам јутрос први пут осетио симптоме, убрзо након тога сам урадио тест који је позитиван на ковид-19 и сада ћу бити у карантину наредних 10 дана - написао је Прајс на Твитеру.

- Болестан сам, али сам захвалан због заштите коју ми од озбиљне болести пружају безбедне и ефикасне вакцине - истакао је он.

Ðалина Портер, заменица портпарола Стејт департмента изјавила је да се и Блинкен тестирао јутрос, али да је његов тест био негативан на ковид-19. Блинкен би требало да отпутује током ове недеље у Пицбург на трговинско-технолошку конференцију САД-ЕУ, а затим следеће недеље у Европу, Калифорнију и Мексико.

За сада нема назнака да би било које од тих путовања могло бити одложено.

Попис становништва у Северној Македонији! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА