Најновије

ШОК НА ФОКС ЊУЗУ! "Хришћанство је на умору у Америци, замењује га култ корона вируса!" (ВИДЕО)

"Да ли је Бог мртав? То је питање које је Тајм магазине славно поставио далеке 1966. године када је Тајм био важан. Одговор и тада и сада је не, Бог није мртав, али многи људи који су веровали у њега су мртви", тврди водитељ Фокс Њуза Такер Карлсон.

Корона вирус. (Фото: pixabay. com)

"Испоставило се да је не тако давно ово била стврано хришц́анска земља. Још 2009. године 77 одсто Американаца је анкетарима рекло да себе сматрају верујућим хришц́анима. Затим је за само 10 година, током Обамине администрације, тај број опао за 12 поена", каже контровезни водитељ америчке ТВ станице.

"У истом периоду, број атеиста и само-идентификованих нерелигиозних људи у Америци је драматично скочио. А то је било пре короне. Политичари су током пандемије широм земље затворили на хиљаде цркава и бацили хришћане у затвор због исповедања своје вере. Таква сцена се догодила, на пример, прошле јесени у Ајдаху. Полиција хапси групу верника због певања песама на отвореном".

<noscript>Watch the latest video at foxnews.com</noscript>

"Социјално дистанцирана песма која се пева напољу. Дакле, шта су тачно били злочини ових људи? Причу о томе проучиће будуће генерације историчара како би покушале да схвате шта се дешава. Шта су ти људи учинили погрешно? Па, јавно су потврдили своје веровање у моћ већу од владе. То није дозвољено. Све мање Американаца то чини - или чак размишља", истиче Карлсон.

"Али то не значи, а ово је преломна тачка, то не значи да је ово постала секуларна земља. Не постоје секуларне земље, као што нема ни секуларних људи. Сви верују у нешто. Сви смо рођени са потребом обожавања. Питање је шта?", пита се Карлсон

"Дакле, не, Америка није изгубила своју религију. Она је само заменила своју религију. Оно што умире је вера која је створила западну цивилизацију - хришћанство. На њеном месту је нова вера, и као и све религије, оно има своје тајне, своје свете текстове. То је култ коронавируса", каже се у делу коментара Карлсона објављеног у његовој емисији "Вечерас са такером Карсоном".

Кривокапић започео консултације о реконструкцији владе! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА