Најновије

АБАЗОВИЋ: Нека падне да освежи

Уочи сутрашњег изгласавања (не)поверења у Скупштини Црне Горе, премијер Дритан Абазовић објавио је шестоминутни видео снимак у коме представља достигнућа његове владе током протеклих сто дана.

Дритан Абазовић (Фото: Јутјуб)

„Испуњавамо све што смо обећали, не остављамо ништа за сутра. Све одмах и сад, за чисту, зелену и европску Црну Гору. Нека падне да освежи”, поручио је, између осталог, Абазовић, јавља Танјуг.

Иначе, слоган „Нека падне, да освежи” обележио је изборе 30. августа 2020. године, када је победничка коалиција Демократску партију социјалиста Мила Ђукановића послала у опозицију.

Абазовић најавио да ће изнети занимљиве чињенице

Црногорски премијер Дритан Абазовић изјавио је у Бијелом Пољу да, ако сутра у парламенту не буде изгласано неповерење његовој влади, спреман је да се одмах нађе одрживи модел власти до избора, а уколико падне, нека нова већина, казао је, тражи модел изласка из политичке кризе.

„На јесен се предвиђа енергетска криза у Европи, а мислим да све то треба да чекамо спремни. Јако је неодговорно да имате политичаре који због својих фрустрација то доводе у питање. Уколико идемо у ребаланс следећи месец можемо земљи обезбедити уштеде”, казао је Абазовић новинарима наводи Танјуг.

Уколико влада падне, каже Абазовић, нека друга већина која се конституише са ДПС-ом тражи модалитет за излазак из кризе, али онда нема повратка на старо.

О помињању његовог имена у позитивном и негативном контексту у медијима, говориће сутра у парламенту и изнети, каже, неке за њега занимљиве детаље.

„Рекао сам да је 19. август моменат кад ћу да саопштим занимљиве чињенице. Сутра ћу причати на све теме”, поновио је премијер, пренели су подгорички медији.

Абазовић је у Бијелом Пољу био са министром здравља Драгославом Шћекићем који је новинарима рекао да би била брука да буде смењен премијер који је потписао Темељни уговор са Српском православном црвом.

О стању на северу КиМ прочитајте ОВДЕ.

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА