Најновије

УКРАЈИНЦИ У ПРОБЛЕМУ Иранске летелице практично недодирљиве за конвенционалне системе ПВО

Руске снаге почеле су да активно користе беспилотне летелице које су практично недодирљиве за конвенционалне системе ПВО, преносе медији

Напад дронова. (Фото: Принтскрин)

Оружане снаге Русије су, у оквиру „специјалне операције“ демилитаризације и денацификације Украјине, почеле да активно користе иранске беспилотне летелице „камиказе“, за неутралисање положаја Украјинских снага, као и за уништавање војних објеката непријатеља

Такви системи наоружања су већ показали своју ефикасност и нерањивост према системима ПВО украјинске војске
Руске снаге почеле су да активно користе беспилотне летелице „Геран-2“, које су наводно набављене од Ирана, око средине септембра. Реч је о такозваним „камиказама“, способним за извиђање, откривање и моментално уништавање непријатељских положаја и великих војних објеката.

Током „специјалне операције“, Русија је успешно употребила нове иранске беспилотне летелице. Тако су „Герани” уништили важне војне објекте у Одеси, као и војну технику и положаје украјинске војске на линији фронта.

Кијевски режим и амерички војни стручњаци не могу тачно да смисле, како да се супротставе прецизним ударима руских оружаних снага. „Герани” су практично нерањиви на системе ПВО, а такође су и премала мета за конвенционалне противваздушне системе, који су у служби Оружаних снага Украјине.

Пошто су ово мале мете које лете на малој висини, чак и „НАСАМС“ има изузетно тежак задатак, да се носи са таквом групом циљева. Такве беспилотне летелице неће бити могуће гађати из конвенционалних противваздушних артиљеријских система.

Руска Дума: Процес враћања историјских руских земаља није завршен! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА