Најновије

ИСПРОВОЦИРАНИ СКАНДИРАЊЕМ ПРОТИВ ВУЧИЋА? Тужилаштво покренуло истрагу против навијача Партизана

Након казне УЕФА изречене Партизану због изгреда током навијања у мечу против АЕК-а из Ларнаке претходног четвртка, реаговало је и тужилаштво.

Фото: Јутјуб

Црно-бели су били оптужени за непримерено вређање бившег репрезентативца Србије и члана Црвене звезде Ненада Томовића, као и због неодговорног понашања дела трибина.

Због тога ће у Хумској за дуел са малтешким Хамруном у плеј-офу Лиге конференције капацитет бити умањен за симболичних 2.000 места.

Ипак, УЕФА није једина која је реаговала на поменути догађај, већ је то учинило и јавно тужилаштво у Београду, које је поднело полицији захтев за прикупљање доказа против лица које су изазвале нереде на спортској приредби.

Поводом тога Више тужилаштво се огласило и јавним саопштењем које вам преносимо у целости:

"Више јавно тужилаштво у Београду поднело је полицији захтев за прикупљање обавештења поводом догадјаја током и после утакмице одигране 11. августа 2022. године на стадиону ФК “Партизан” између епика ФК “Партизан” и ФК “АЕК” из Ларнаке, након што му је данас достављен извештај полиције о тој спортској манифестацији " наводи се у саопштењу и додаје:

"Наложена је идентификација мушкарца који је у 44. минуту на источној трибини стадиона ногом ударио једног од припадника Жандармерије и подношење кривичне пријаве против њега због кривичног дела Насилничко понашање на спортској приредби. Такође је наложено да се идентификује фоторепортер којег је напао играч АЕК-а Н.Т, како би се изјаснио о разлогу и начину напада, као и да ли је задобио неке телесне повреде том приликом. Захтевом је наложено и да се утврди идентитет четири лица која су након завршетка утакмице неовлашћено ушла у терен у тренутку када су играчи ФК Партизан дошли до јужне трибине, као и да се утврди да ли су се та лица физички или вербално сукобила са другим лицима", наводе из тужилаштва.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА