Најновије

Поднета кривична пријава против Мирјане Карановић након што је нанела тешке телесне повреде старици

Мирјана Карановић јуче је саслушана због сумње да је у Катанићевој улици нанела тешке телесне повреде Снежани С. (82), која је задобила фрактуре бутне кости.

-Јуче је спитан оштећени, дао је изјаву поводом предметног догађаја. Имајући у виду да је за другоосумњиченим расписана потрага и да ће се по проналаску обавити саслушање, нећу иступати са информацијама које се тичу изјаве оштећеног, јер одавање таквих података може утицати на даљи ток поступка - незванично се сазнаје од извора.

Подсетимо, старица С.С. (82), задобила је тешке телесне повреде у четвртак у Катанићевој улици, где је дошло до вербалне расправе, а затим и физичког контакта са глумицом Мирјаном Карановић.

Повређена бака је одмах збринута на Бањици, где су јој констатоване тешке телесне повреде, прелом кука, а задржана је на даљем лечењу.

Бака је комшиница Мирјанине маме и отишла је код Мирјане и поставила јој питање у вези са негом њене мајке, а у том разговору је наводно дошло до повлачења за блузу, а жена је пала. Случај је пријављен полицији.

Тим поводом контактирана је Мирјана Карановић којој је у том тренутку закуцала полиција на врата.- Није она мени комшиница. Нећу да коментаришем. Позовите ме касније - рекла је кратко Мирјана Карановић за Телеграф.

Шта Украјинцима спрема штаб генерала Суровикина сазнајте ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА