Најновије

ШИПТАРИ СТВАРАЈУ САВЕЗ ПРОТИВ СРБИЈЕ? Паника због пада Мила Ђукановића шири се регионом!

Албанцима је потребан балкански савез да би се одржао мир и да би се уравнотежила Србија - закључак је Покрета Самоопредељење са Косова и Метохије, после победе опозиционих снага у Црној Гори, пренели су медији у Приштини.

Шиптари (Фото: Јутјуб)

- Међуетнички суживот у Црној Гори биће немогућ, зато Албанци треба да размишљају о новим оријентацијама. Руска Федерација Србе одређује као сателит на Балкану, па је политичка ситуација више слична оној уочи Првог балканског рата - саопштило је Самоопредељење, које је на КиМ у опозицији.

- Почетком 20. века, царска Русија је циљала на балкански савез против Аустроугарске и Османске империје. Ове две империје више не постоје. Албанци су се у то време највише опирали и организовали највише побуна. Век касније нам је такође потребан балкански савез, али овог пута пред српском хегемонијом и руским империјализмом. Ми Албанци смо у центру, а на једној страни имамо Хрвате, а на другој Бугаре. Заједно са њима, али и са Сарајевом, Подгорицом и званичним Скопљем, можда ћемо морати да створимо Савез, како бисмо одржали мир, победили у Европи и ојачали НАТО - поручили су из Покрета Самоопредељење.     

Најмоћнији руски ратни брод стиже у Медитеран, мета су терористи у Идлибу? Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА